TRUE TEST36

Kant-en-klare patchtest

TRUE TEST 36 is een gestandaardiseerde, kant-en-klare patchtest en bestaat uit drie testpleisters, met daarop de meest voorkomende allergenen/allergeenmengsels. Deze worden op de rug aangebracht. De allergenen/allergeenmengsels kunnen een bestanddeel zijn van parfum of aftershave, zalf of crème, rubber handschoenen, industriële chemicaliën, etc. In TRUE TEST 36 is voor ieder allergeen een doseringsniveau vastgesteld, dat hoog genoeg is om een allergische reactie uit te lokken, en laag genoeg om het risico van een irritatie reactie te minimaliseren. TRUE TEST 36 is hier uniek in en is geregistreerd als geneesmiddel.
TRUE TEST 36 toont aan of er sprake is van een allergie voor een of meer van de teststoffen.

Download via de link de informatieflyer over de TRUE TEST36 of lees de bijsluiter.

TRUE TEST 36 Bipharma
Vrouw geeft advies in de apotheek

Adviezen voor de patiënt

Er zijn verschillende adviezen die je de patiënt kan geven, afhankelijk van de huidreactie op de allergenen in de TRUE TEST 36. Zo vind je in de adviezen terug waar de allergenen in voorkomen, hoe de reactie van de huid kan ontstaan en hoe je de allergenen kan vermijden.

Download hieronder de adviezen per allergeen, om zo de patiënt de beste voorlichting te kunnen geven naar aanleiding van de door jouw vastgestelde contactdermatitis.

Alle aanvullende allergieproducten bij Bipahrma

  • PATCHPROTECT: Patchprotect vergroot de hechting van  testpleisters zoals TRUE TEST 36 en Finn Chambers. Het beschermt tegen vocht en houdt de testpleisters stevig op hun plaats. Met patchprotect kan de patiënt wel (voorzichtig) douchen tijdens de testperiode. Patchprotect is beschikbaar in verschillende maten. Patchprotect is een medisch hulpmiddel
  • PATCHTRANSPORT: Met Patchprotect kan een testpleister gemakkelijk vervoerd en opgeslagen worden. Dit in bijvoorbeeld van toepassing als de testpleisters van te voren worden bereid. De Patchprotect kan gestapeld worden en is meerdere malen bruikbaar.
  • PATCHMAP: Patchmap is een doorzichtige sheet die over de rug gespannen wordt nadat de testpleisters zijn aangebracht. Met Patchmap kunnen specifieke kenmerken van de rug worden ingetekend, zodat reacties op allergenen zonder stift op de rug zichtbaar zijn. Patchmap kan worden opgeslagen in het patiëntendossier.

Meer weten?

Meer te weten komen over de TRUE TEST36? Neem dan contact met ons op!

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead