Advies en ondersteuning


Bipharma biedt tools en informatie om jou in de apotheek te ondersteunen bij het geven van de best mogelijke zorg aan je patiënt. Dit doen we op verschillende manieren:

  • Dermasyst huidadvies, hierin zijn onze advieswijzer te vinden zijn over veel voorkomende huidvragen van de patiënt.
  • Training over huidverzorging en de voordelen en het belang van indifferente middelen.
  • Marketing- en promotioneel materiaal voor de Bipharma producten om de handverkoop in uw apotheek een extra boost te geven.
  • Campagnes om de therapietrouw bij kinderen met een huidaandoening te stimuleren
  • Advies en persoonlijk contact over de mogelijkheden voor jou apotheek

Dermasyst Huidadvies

Op Dermasyst vind je verschillende advieswijzers die jouw ondersteunen in het geven van advies aan jouw patiënten over al hun huidverzorging vragen. Je vindt hier informatie over de huid, de verschillende huidtypes en hoe ze te verzorgen zijn, het smeren van indifferente middelen, FTU-wijzers, vetwijzer en nog veel meer.

Apotheektraining: huidverzorging en belang van indifferente therapie

De training vergroot de kennis van apothekersassistenten, geeft direct inzicht in de indifferente producten door interactieve smeersessies en zorgt ervoor dat jullie alle tools en hulpmiddelen hebben om de patiënt nog beter te kunnen helpen.

Ondersteunende materialen voor jouw apotheek

Wij bieden graag ondersteunende materialen om onze producten te promoten en de handverkoop in jouw apotheek een extra boost te geven. Zo helpen wij graag in het aanleveren van marketing en promotionele materialen. Hieronder geven we een voorbeeld van verschillende materialen.

  • Het verzorgen van (online) assortimentsbrochures, product of actie flyers
  • Schappenplannen voor verschillende schapsformaten met schapskaartjes
  • Point-of-sale materiaal zoals, productdisplays en schap wiebelaartje
  • Videomateriaal voor op de Narrowcasting schermen.

Campagne om de therapietrouw bij kinderen met een huidaandoening te stimuleren

Bij Bipharma vinden we het stimuleren van de juiste behandeling en therapietrouw bij mensen met een huidaandoening erg belangrijk. Wij stimuleren naast het belang van indifferente therapie bij eczeem en indifferente therapie bij psoriasis, ook de therapietrouwheid bij kinderen. Met de Campagne SMEER BEER helpen wij kinderen bij het leren smeren van hun voorgeschreven behandeling. Het dagelijks smeren is voor kinderen vaak lastig en met SMEER BEER wordt dit smeer moment meteen een stuk leuker. Zo doen ze dit graag elke dag weer, totdat hun voorgeschreven therapietermijn behaald is. Als eerstelijnszorg, heeft de apotheek een belangrijke rol in het uitrollen van deze campagne en kan je een cruciale rol vormen in het stimuleren van de therapietrouwheid bij kinderen.

Advies en persoonlijk contact over alle mogelijkheden voor jouw apotheek!

Als onderdeel van Ceban Pharmaceuticals is Bipharma er niet alleen voor jou met ons indifferente pakket en advies, maar staan we ook voor je klaar om verdere mogelijkheden te bespreken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een combinatie tussen de Bipharma producten, de magistrale bereidingen van Ceban Compounding en de uitgifteautomaten of narrowcasting oplossingen van Ceban Automation. Wil jij hier meer over weten? Neem dan contact op! Dan komt een van onze accountmanagers bij je langs voor persoonlijk advies.

Persoonlijk contact?

Onze accountmanagers nemen graag contact met je op om de mogelijkheden in jouw apotheek te bespreken.

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead