Ondersteunende materialen

Wij bieden graag ondersteunende materialen aan die je kan inzetten in de apotheek. Bijvoorbeeld om patiënten in de apotheek over huidverzorging van relevante informatie te voorzien. Of om de handverkoop in de apotheek een boost te geven door het promoten van bepaalde producten. Lees meer over de manier waarop wij je kunnen ondersteunen.

Schappenplannen & schapskaartjes

Bipharma heeft verschillende soorten schappen. Er is er altijd een die past bij jouw apotheek. Een schap op huidtype of juist op huidspecificatie, van klein tot groot, het kan allemaal. Maar niet alleen voor de huidproducten kan je een schap vinden, ook voor de mondverzorging hebben we bij Bipharma een mooie invulling.

Omdat elke apotheek uniek is, bespreken wij graag met jou waar je naar op zoek bent en komen we met alle plezier bij je langs om het schap in te richten.

Bij elk schappenplan krijg je schapskaartjes en -labels die je makkelijk kan plaatsen en verwisselen.

Ondersteunende materialen - schappenplan

Videomateriaal voor narrowcasting schermen

Steeds meer papier verdwijnt uit de apotheken. Dat is beter voor het milieu maar is nadelig wanneer je informatie wilt laten zien aan de bezoekers in je apotheek. Gelukkig heeft Bipharma hier een oplossing voor! Wij maken namelijk steeds meer videomateriaal. Denk daarbij aan productinformatie video’s, video’s bij product acties en huidverzorgingsvideo’s met tips en tricks. Deze video’s kan je afspelen op je narrowcasting scherm. Voor onze narrowcasting video’s werken wij intensief samen met Pharma Channel, hét narrowcastingsysteem van Ceban Automation. Zo zorgen wij ervoor dat al onze video’s beschikbaar zijn in de bibliotheek van Pharma Channel. Zodat jij deze snel en eenvoudig met een klik aan kan zetten en laten afspelen op het narrowcasting scherm. Daarnaast kunnen wij zo ook snel inspelen op de specifieke behoefte voor jouw apotheek met speciaal gemaakte video’s. Bekijk hier een aantal van de Bipharma narrowcasting video’s.

Geen klant van Pharma Channel? Ook dan kan je onze narrowcasting video’s aanvragen en op jouw eigen narrowcastingsysteem afspelen!

Point-of-sales materiaal

Wil je de producten zichtbaar hebben op de toonbank, of eruit laten springen in het schap? Dan heeft Bipharma passende point-of-sales materiaal zoals een toonbankdisplays en schap wiebelaartjes.

Ons tester display biedt ruimte voor 4 verschillende soorten crèmes en zalven, waar je vrijwel elk huidtype mee kan voorzien. Plaats het toonbank display op de balie en stimuleer zo de impulsaankopen van de apotheek bezoekers. Het mooie aan de Bipharma tester display is dat er ruimte is voor een tester tube. Zo kunnen de bezoekers de producten in het display eerst testen voordat ze over gaan tot aankoop. Dit heeft een groot voordeel omdat er zo minder snel kans is op een miskoop. Dat maakt zowel jou als de klant blij.

Je wilt de verkoop van de producten promoten maar hebt geen plek op de balie? Dat snappen we! Trek de aandacht naar de Bipharma producten door een schap wiebelaartje te plaatsten. Wil jij een specifieke actie doen op de Bipharma producten, ook kunnen we jou voorzien van een wiebelaartje. Neem contact met ons op en wij bespreken hoe we dit het beste kunnen ontwikkelen. Of je nu kiest voor een wiebelaartje of en display, beide geven jou handverkoop een extra boost.

Ondersteunende materialen - display

Promotioneel materiaal

Omdat er steeds minder fysiek promotioneel materiaal in de apotheek te vinden is, maken wij ons materiaal in eerste instantie digitaal. Zo heeft Bipharma verschillende digitale posters om de zichtbaarheid van Bipharma in de apotheek te vergroten. Deze kunnen wij op jouw verzoek op elk formaat laten printen. Bipharma heeft ook assortimentsbrochures, waarin jullie een duidelijk overzicht kunnen vinden van zowel het Bipharma assortiment als het Ceban Compounding assortiment. Heb jij behoefte aan een specifieke product of actie flyer of poster die met huidverzorging te maken heeft? Laat het ons dan weten! Samen kijken wij wat we voor jullie kunnen ontwikkelen.

SMEER BEER pakketten

Met de campagne SMEER BEER helpen wij kinderen bij het leren smeren van hun voorgeschreven behandeling bij huidaandoeningen. Het dagelijks smeren is voor kinderen vaak lastig en vervelend. Met SMEER BEER wordt dit smeer moment meteen een stuk leuker. Bekijk het SMEER BEER pakket en hoe je deze als apotheek kan aanvragen.

Ondersteunende materialen voor in de apotheek aanvragen?

Neem contact met ons op en je hoort zo snel als mogelijk van ons.

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead