Advieswijzers

De advieswijzers zijn er om jou ‘wijzer’ te maken op het gebied van de huid en huidtypes, huidverzorging en smeertips. Wij geloven dat je huid de beste zorg en aandacht verdient. Daarom ligt hierop onze grootste focus. Ontdek hieronder alle advieswijzers van Dermasyst en lees ze allemaal om het beste advies te kunnen geven aan jou patiënt in de apotheek

Huidwijzer

Met de huidwijzer kan jij achterhalen welk huidtypes er zijn, hoe je de huidtypes kan herkennen en welk huidtype jouw patiënt heeft!

Smeerwijzer

Met de smeerwijzer vind je tips voor de toepassing van crème of zalf, zoals het smeren op verschillende lichaamsdelen, voor dag of voor nacht, hoeveel en hoe vaak moet men smeren en nog veel meer.

Vetwijzer

Onze vetwijzer geeft aan wat het vetpercentage in onze producten is. Het vetpercentage in een product is belangrijk bij het vinden van het passende product voor jouw patiënt.

FTU-wijzer

Met de FTU-wijzer geven een handige tabel waarin je kan aflezen hoeveel corticosteroïd men moet smeren op verschillende lichaamsdelen

Ingrediëntenwijzer

In de ingrediëntenwijzer leggen wij uit hoe je de ingrediëntenlijst in INCI-naam op onze verpakkingen moet lezen.

Zonnewijzer

De Zonnewijzer geeft aan hoe men zonneschade op de huid kan voorkomen en geeft tips bij zonverbranding.

Voetenwijzer

In de voetenwijzer leggen we uit wat voetschimmel is, hoe men het kan voorkomen en hoe men de voeten het beste kan verzorgen.

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead