Contact

Bipharma B.V.

Contactgegevens
tel. +31 (0)36 527 80 00
[email protected]

Bezoek- en postadres
Kwikzilverstraat 21
1362 JE ALMERE

Overig
KvK Hilversum: 32052342
BTW: NL 0016 71 352 B01
Bank: NL54ABNA0111428629
SWIFT: ABNANL2A

Contactformulier

Jouw mening telt! Voor al je vragen en opmerkingen kan je gebruikmaken van onderstaand formulier. Wil meer weten over onze Accountmanagers of direct contact? kijk dan hieronder!

Contact Apotheek

Hidden

Bijwerkingen van onze geneesmiddelen melden
of contact opnemen met onze kwaliteit afdeling?
Klik hieronder!

Persoonlijk contact met Bipharma

Onze accountmanagers zijn verantwoordelijke voor alle contacten met de apotheek. Niet alleen voor Bipharma, maar ook voor andere onderdelen van Ceban Pharmaceuticals, Ceban Compounding en Ceban Automation. Werk jij in de apotheek en wil je graag in contact komen met een accountmanager in jouw regio? Hieronder stellen onze accountmangers zich even voor en vind je de beschikbare contact gegevens.

René Ijland

Account manager Rayon Zuid

Ik ben Rene IJland 56 jaar en woonachtig in het mooie Brabant.Werken bij Ceban compouding & Bipharma geeft mij voldoening en werkplezier omdat ik direct zowel met de openbare- als poli-apotheker kan meedenken over niet beschikbare reguliere medicatie, medicatie op maat en lever ik zo een bijdrage aan de persoonlijke patiënten zorg. Met mijn netwerk in de farmacie lever ik mijn bijdrage aan Ceban Pharmaceuticals om mee te groeien naar een nummer 1 strategische speler in Europa. Dat zorg meer is dan een product bewijst Ceban Pharmaceuticals temeer dan ook met al hun diensten, producten en bedrijven die allen in het teken staan voor persoonlijke zorg.

Reamon Knol

Account manager Rayon Noord

Ik ben nu een ongeveer 10 jaar werkzaam in de farmacie, 4 jaar bij apotheek Avereest, 3 jaar Hulpmedi (hulpmiddelen) en 3 jaar bij Fluenc (central fill).
Ik kijk erg uit deze uitdaging omdat ik graag de schakel en verbindende factor ben tussen onze klanten en Ceban Pharmaceuticals. Mijn focus komt te liggen op de extramurale klant. Care is more than a product komt dan ook niet zomaar uit de lucht vallen. Door meerdere bedrijven operationeel te hebben in de zorgsector dragen we op meerdere fronten bij aan de patiëntenzorg in ons land. Ik help graag mee aan het ontzorgen van onze klanten en deze zo op 1 te zetten.

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead