Over Bipharma


Bipharma heeft aandacht voor de huid. Bipharma is begonnen met een duidelijke visie om een verschil te maken in het leven van mensen door de huidgezondheid te verbeteren.

Dat merk je niet alleen aan ons uitgebreide productassortiment specifiek voor de huid maar ook aan het advies en ondersteuning die wij maar al te graag geven aan onze klanten. Met de indifferente producten biedt bipharma huidverzorgende producten passend bij verschillende huidtypes. Daarnaast hebben de geneesmiddelen van Bipharma een gemeenschappelijk doel, een gezondere huid. Met Dermasyst huidadvies ben jij, zowel als consument of apotheker goed voorbereid op verschillende condities van de huid en vind je een passend advies en voor de verzorging ervan. Voor onze apotheken bieden wij daarnaast ook ondersteuning en advies aan voor in de apotheek. Denk aan trainingen, promotionele ondersteuning, FTO materiaal, specifieke informatie over de geneesmiddelen en nog veel meer!

Werkend onder de vlag van Ceban Pharmaceuticals maken wij onderdeel uit van een internationaal zorgplatvorm dat gepersonaliseerde zorg voor iedereen mogelijk maakt. Onze dagelijkse werkzaamheden dragen bij aan onze missie: care is more than a product.

Opzoek naar vacatures bij Bipharma? Kijk dan op onze Ceban Pharmaceuticals vacature site

Partner van het Nationaal Huidfonds

Bipharma is een partner van het Nationaal Huidfonds. Bipharma heeft aandacht voor de huid en een duidelijk missie om mensen met een (droge) huidaandoeningen zo optimaal mogelijk te helpen en ondersteunen. Wij vinden het belangrijk dat we samenwerken met instellingen en organisaties die hetzelfde doel voor ogen hebben. Een partnerschap met het huidfonds is dan ook een logisch match.

Het Huidfonds is een erkende goededoelenorganisatie die het belang van een gezonde huid onder de aandacht wil brengen. ‘Hou van je huid, zorg voor je huid’ is de boodschap die het Nationaal Huidfonds uitdraagt. Om deze missie te volbrengen heeft het Nationaal Huidfonds drie belangrijke doelstellingen voor ogen:

  • Voorkomen van huidaandoeningen door voorlichting;
  • Verbeteren van de zorg voor mensen met een huidaandoening;
  • Acceptatie van de huid die ‘anders’ is.

Bekijk de website en ontdek alles waarvoor het Nationaal Huidfonds zich inzet en welke steun je als zorgverlener bij hen kan vinden.

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead