Over Bipharma


Bipharma heeft aandacht voor de huid. Bipharma is begonnen met een duidelijke visie om een verschil te maken in het leven van mensen door de huidgezondheid te verbeteren.

Dat merk je niet alleen aan ons uitgebreide productassortiment specifiek voor de huid maar ook aan het advies en ondersteuning die wij maar al te graag geven aan onze klanten. Met de indifferente producten biedt bipharma huidverzorgende producten passend bij verschillende huidtypes. Daarnaast hebben de geneesmiddelen van Bipharma een gemeenschappelijk doel, een gezondere huid. Met Dermasyst huidadvies ben jij, zowel als consument of apotheker goed voorbereid op verschillende condities van de huid en vind je een passend advies en voor de verzorging ervan. Voor onze apotheken bieden wij daarnaast ook ondersteuning en advies aan voor in de apotheek. Denk aan trainingen, promotionele ondersteuning, FTO materiaal, specifieke informatie over de geneesmiddelen en nog veel meer!

Werkend onder de vlag van Ceban Pharmaceuticals maken wij onderdeel uit van een internationaal zorgplatvorm dat gepersonaliseerde zorg voor iedereen mogelijk maakt. Onze dagelijkse werkzaamheden dragen bij aan onze missie: care is more than a product.

Opzoek naar vacatures bij Bipharma? Kijk dan op onze Ceban Pharmaceuticals vacature site

© Copyright 2023 Bipharma | Website door Nextlead