Training Indifferente therapie

Ontdek wat de training indifferente therapie voor jouw apotheek kan opleveren. De training, die door Bipharma bij jou op locatie gegeven wordt geeft informatie over de huid, huidtypes en bijpassende huidverzorging met indifferente middelen. Daarnaast is het belang van indifferente therapie, een belangrijke pijler in de training. De training vergroot niet alleen de kennis van apothekersassistenten, maar het geeft ook direct inzicht in de indifferente producten door interactieve smeersessies en zorgt ervoor dat jullie alle tools en hulpmiddelen hebben om de patiënt nog beter te kunnen helpen en adviseren. Daarnaast geeft het belang van indifferente therapie bij de behandeling van huidaandoeningen, zoals eczeem en psoriasis een extra verdiepende laag in deze training.

Wat kan je verwachten?

Maak kennis met verschillende Bipharma indifferente middelen in onze interactieve smeersessie! Hoe een indifferent middel voelt, ruikt en smeert zijn van invloed op de beleving van de patiënt en daarom erg belangrijk!

Wij geven achtergrond informatie over de huid, de huidtypes en welke van onze indifferente middelen geschikt zijn per huidtype. Zo geef je het best passende huidverzorgingsadvies per patiënt.

Armen in verschillende huidskleuren

Het belang van indifferente therapie bij huidaandoeningen komt aan bod. We bespreken de richtlijnen van de NHG bij eczeem en psoriasis en gaan in op de plannen van Zinnige Zorg voor mensen met eczeem en psoriasis van het Zorginstituut Nederland.

Dermasyst Huidadvies is ons adviesplatform, waarop je alle huidadvies per huidtype kan vinden. Ook vind je hier alle Advieswijzers, zoals de FTU-wijzer, Vetwijzer, Smeerwijzer maar ook de Huidwijzer en ProductkeuzeWijzer.

FTU-schema-flyer
training indifferente therapie

Wij verzorgen de training in uw apotheek

Wij geven de training in een vertrouwde omgeving, namelijk je eigen apotheek! Wij vinden het belangrijk dat de training op een persoonlijke manier gegeven wordt, waarin iedereen de vrijheid heeft om vragen te stellen, te smeren en mee te doen. Daarom komen wij langs in de apotheek op een moment dat het voor jullie het beste uitkomt. Tijdens een pauzeoverleg, na werktijd of een FTO, alles is mogelijk! Wanneer wij een training inplannen houden we hier rekening mee en passen de training hierop aan van 30 tot 60 minuten. Daarnaast is de training voor alle Bipharma klanten helemaal gratis!

Als je hieronder de Bipharma training indifferente therapie aanvraagt, dan neemt een accountmanager contact met je op om een datum voor de training in te plannen. Geen klant maar wel de training volgen? Ook dan kan je met ons contact opnemen en proberen we samen tot een geschikt plan te komen.

Waarom de training indifferente therapie?

De Bipharma training indifferente therapie kan voor het hele apotheek team veel voordelen hebben, zowel voor de hen zelf als voor de klanten en patiënten die geholpen worden in de apotheek. Hieronder zetten we enkele van de belangrijkste voordelen op een rij:

  • Verbeterde kennis: Door een training over indifferente therapie, kunnen apothekersassistenten hun kennis vergroten over de huid, verschillende huidtypen, veelvoorkomende huidaandoeningen, en het belang van het gebruik van indifferente middelen bij huidaandoeningen. Dit stelt hen in staat om klanten beter te adviseren en hun specifieke huidverzorgingsbehoeften effectiever aan te pakken.
  • Professioneel advies: Met een grondige kennis van huidverzorging kunnen apothekersassistenten hoogwaardig en gepersonaliseerd advies geven aan klanten die huidproblemen ervaren, zoals eczeem, droge huid, zonnebrand en meer. Ze kunnen geschikte producten aanbevelen op basis van individuele behoeften.
  • Klanttevredenheid: Goed opgeleide apothekersassistenten kunnen klanten helpen bij het vinden van de juiste huidverzorgingsproducten en oplossingen die aan hun behoeften voldoen. Dit kan leiden tot een hogere klanttevredenheid en loyaliteit.
  • Effectief productmanagement: Door training in huidverzorging kunnen apothekersassistenten beter begrijpen welke producten in hun assortiment geschikt zijn voor specifieke huidaandoeningen en doelstellingen.
  • Bewustwording van veiligheid en bijwerkingen: Training over huidverzorging kan apothekersassistenten bewust maken van mogelijke bijwerkingen en allergische reacties die kunnen optreden bij het gebruik van bepaalde huidverzorgingsproducten. Ze kunnen klanten waarschuwen voor mogelijke risico’s en hen adviseren over veilig gebruik.

Training aanvragen

Hidden
Adres

Bipharma aandacht en advies voor de apotheek!

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead