Finn Chambers

Finn Chambers Bipharma

Testpleisters en kamers

Finn Chambers is een serie testpleisters en kamers voor het uitvoeren van patchtesten bij contactallergie.
Het Finn Chambers assortiment bestaat uit verschillende formaten testpleisters en losse kamers. Deze pleisters en kamers worden gevuld met allergenen of allergeenmengsels en worden daarna op de rug aangebracht. In het assortiment zitten ook kamers die geschikt zijn voor het verwerken van materiaal dat door de patiënt is meegebracht, zoals shampoo, huidverzorging en make up.

Finn Chambers is een medisch hulpmiddel.

Alle aanvullende allergieproducten bij Bipahrma

  • PATCHPROTECT: Patchprotect vergroot de hechting van  testpleisters zoals TRUE TEST 36 en Finn Chambers. Het beschermt tegen vocht en houdt de testpleisters stevig op hun plaats. Met patchprotect kan de patiënt wel (voorzichtig) douchen tijdens de testperiode. Patchprotect is beschikbaar in verschillende maten. Patchprotect is een medisch hulpmiddel
  • PATCHTRANSPORT: Met Patchprotect kan een testpleister gemakkelijk vervoerd en opgeslagen worden. Dit in bijvoorbeeld van toepassing als de testpleisters van te voren worden bereid. De Patchprotect kan gestapeld worden en is meerdere malen bruikbaar.
  • PATCHMAP: Patchmap is een doorzichtige sheet die over de rug gespannen wordt nadat de testpleisters zijn aangebracht. Met Patchmap kunnen specifieke kenmerken van de rug worden ingetekend, zodat reacties op allergenen zonder stift op de rug zichtbaar zijn. Patchmap kan worden opgeslagen in het patiëntendossier.

Meer weten?

Meer te weten komen over de Finn Chambers of onze andere allergie producten? Neem dan contact met ons op!

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead