Dermasyst Huidadvies


Dermasyst is een assistent over derma, de huid en huidverzorgende producten. Kortweg Dermasyst. De huid is ons grootste orgaan en heeft verschillende belangrijke functies, waaronder bescherming tegen externe schade, het reguleren van de lichaamstemperatuur en het aanmaken van vitamine D. Het is daarom essentieel om de huid goed te verzorgen om deze functies optimaal te kunnen blijven uitvoeren. Huidproblemen kunnen deze functies verstoren en dat kan nogal wat impact hebben op iemands leven. Smeren, smeren, smeren is eigenlijk altijd het advies. Het smeren zorgt ervoor dat de regulatie van de huid wordt ondersteund en dat de conditie op peil blijft. Dit doet men het beste met een huidverzorgingsproduct dat het beste past bij de huid van je patiënt. Met Dermasyst geven wij advies over de huid en de juiste verzorging ervan. Bekijk hieronder de verschillende soorten advieswijzers die op Dermasyst terug te vinden zijn.

De huid en huidverzorging

Elke huid is uniek maar voor elke huid geldt dan een goede verzorging essentieel is. Voor mannen, vrouwen, voor iedereen! Ontdek alles over de verschillende huidtypes en de passende verzorging ervan. Met Bipharma vind je niet alleen voor elk huidtype de beste verzorgingstips maar ook een geschikt product. Zo geef je het beste huidadvies aan de bezoekers in je apotheek!

Advieswijzer

Op Dermasyst zijn er verschillende advieswijzers terug te vinden om jou ‘wijzer’ te kunnen maken. Van smeertips tot vetwijzer en ingrediëntenwijzer tot aan voetverzorging, je vindt er advies over van alles en nog wat. Zodat jij deze handige tips en deskundige adviezen makkelijk en eenvoudig weer kan delen met de bezoekers in de apotheek!

Wil jij nog meer advies, informatie en handig patiëntmateriaal?

Of ben je opzoek naar specifieke informatie over onze geneesmiddelen? Neem contact op!

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead