Mondgezondheid

Ook in de apotheek speelt mondgezondheid een rol!

Elk jaar op 20 maart is het Wereld Mondgezondheidsdag, de dag waarop wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor het belang van een gezonde mond.

Mondzorg schappen

Geef extra aandacht aan de mondgezondheid met een Mond- en keelverzorging schap van Bipharma. Hierin krijg je de  belangrijkste mondverzorgings-producten, schap labels en -kaartjes.

Wil je meer weten over mondverzorging en handige tips lezen? Kijk dan hier!

Mondgezondheid schap

Ontdek de mondverzorgingsproducten van Bipharma!

Ontstoken tandvlees? Chloorhexidine mondspoelingen verbeteren de gezondheid van de mond. Het ondersteunt de mondhygiëne en helpt het tandvlees te verzorgen in situaties dat tandenpoetsen niet goed mogelijk is. Chloorhexidine werkt ontsmettend en gaat zo de vorming van tandplak tegen. Door deze eigenschappen is de mondspoeling optimaal te gebruiken tijdens en na de behandeling van tandheelkundige ingrepen.

Natriumfluoride mondspoelingen versterkt het tandglazuur. Natriumfluoride mondspoelingen gaan de aantasting van de tanden tegen en beschermen het tandglazuur. Fluoride versterkt tanden en botten en beschermt de tanden doordat het, het tandglazuur steviger en minder vatbaar voor zuur maakt. 

Bipharma aandacht en advies voor de apotheek!

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead