KNMP voorjaarscongres 2024

KNMP voorjaarscongres 2024, zien we je daar?

Dinsdag 12 maart is het KNMP voorjaarscongres 2024, Ook deze keer is Ceban Pharmaceuticals weer van de partij. Kom ons zeker even bezoeken want we hebben veel nieuws met u te delen! U vindt ons op stand 37 tegenover de KNMP-stand. Op dezelfde plek als de vorige keer.

Haal het nieuwe actuele assortimentsboekje van Ceban Pharmaceutials op onze stand. Hierin vindt u alle producten van Ceban Compounding, inclusief de nieuwe ziekenhuis farmacie producten

KNMP voorjaarscongres 2024

Bipharma Schappen

Bipharma heeft verschillende soorten schappen. Er is er altijd een die past bij uw apotheek. Een schap op huidtype of juist op huidspecificatie, van klein tot groot, het kan allemaal.

Omdat elke apotheek uniek is, bespreken wij graag waar u naar op zoek bent. Kom langs op 12 maart en bekijk alle verschillende schappen.

Nu al meer weten over de schappen? Lees dan hier verder!

Kom een waterflesje halen!

Kom aan de bar een waterflesje halen! Lekker verfrissend tijdens de pauze of neem het mee tijdens de lezingen. Met het flesje maakt u ook nog kans op een tegoedbon. Mis het niet en wees er op tijd bij!

PS. Vergeet niet het lege flesje weer bij ons in te leveren! Wij donderen het statiegeld namelijk, geheel binnen het thema van het congres, aan het Oogfonds.

Bipharma aandacht en advies voor de apotheek!

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead