Kriebel in de keel

Kriebel in de keel? Gebruik keelverzorging

De feestdagen zijn weer achter de rug. Deze dagen zorgen natuurlijk voor veel gezelligheid maar helaas voor vele mensen ook voor een kriebel in de keel. Daarom is dit het moment om weer wat aandacht te geven aan keelverzorging en de Mixtura Resolvens Hoestdrank, is de ideale manier om dat te doen!

De Mixtura Resolvens is een naar drop smakende drank. Door de samenstelling met anijs, zoethout en salmiak stimuleert het de aanmaak van slijm dat je vervolgens makkelijker kan ophoesten. Ook verzacht het de bovenste luchtwegen en helpt het de luchtwegen vrijer te houden en verzacht het de kriebel in de keel.

Keelverzorging

Dé hoestdrank volgens apotheek receptuur: Mixtura Resolvens

De Mixtura Resolvens word vanwege de natuurlijke werkzame stoffen, salmiak anijs en zoethout, van oudsher al gebruikt bij een kriebel in de keel. Het product zorgt ervoor dat je meer slijm produceert, waardoor je dit makkelijker kan ophoesten. Dit kan de kriebel in de keel en de luchtwegen verzachten.
Wel kan de Mixtura Resolvens invloed hebben op de bloeddruk. Bespreek met de apotheker of het verantwoord is om dit product in jouw situatie te gebruiken.

Wil je meer weten over de Mixtura Resolvens, de werking, duur en interactie van het product? Kijk op apotheek.nl

6 adviezen voor keelverzorging

Keelverzorging is ook belangrijk voor de algehele gezondheid. Een gezonde keel kan helpen bij het voorkomen van keelpijn, ontstekingen en infecties. Hieronder staan enkele adviezen die jouw kunnen helpen bij een goede keelverzorging:

  • Hydratatie: Drink voldoende water en vermijd alcohol en cafeïne, die de keel kunnen uitdrogen en irritatie kunnen veroorzaken.
  • Gorgelen: Gorgelen met zout water kan helpen bij het verminderen van keelpijn en ontsteking. Los 1 theelepel zout op in een glas warm water en gorgel gedurende 30 seconden.
  • Vermijd roken en passief roken: Roken kan de keel irriteren en ontstekingen veroorzaken. Vermijd het roken van sigaretten en het inademen van sigarettenrook.
  • Gebruik een luchtbevochtiger: Een luchtbevochtiger kan helpen bij het vochtig houden van de lucht en het verminderen van keeldroogte en irritatie.
  • Rust en slaap: Voldoende rust en slaap zijn belangrijk voor het herstel en het voorkomen van keelproblemen.
  • Eet gezond: Een gezond dieet met voldoende vitaminen en mineralen kan bijdragen aan een gezonde keel en mond.
Kriebel in de keel?

Bipharma heeft aandacht voor de huid!

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead