Bipharma a Ceban company

Is Bipharma wellicht uw distributiepartner? Wij helpen u ook met de marketing en sales van uw farmaceutische producten in Nederland en België. Ziet u voor ons mogelijkheden voor inlicencing? Wij gaan graag met u om de tafel. Maar ook wanneer u de regie over uw producten wilt behouden helpen wij u verder met onze logistieke operating. Want Bipharma verzorgt ook uw Thirt Party Logistics (3PL) tot en met facturatie en debiteurenbeheer als u daarvoor kiest.

Werkend onder de vlag van Ceban Pharmaceuticals maken wij onderdeel uit van een internationaal zorgplatform. Onze dagelijkse werkzaamheden dragen bij aan onze missie: care is more than a product.

Op zoek naar een distributeur? Ook inlicencing behoort tot de mogelijkheid

Bipharma opereert als distributeur voor bedrijven die farma gelieerde producten willen afzetten in Nederland en België. Zo helpen wij, met name buitenlandse, bedrijven bij de marketing en sales van hun (genees)middelen. De laatsten worden uitgevoerd voor rekening en risico van Bipharma. Er is dus weliswaar geen sprake van intellectuele eigendom, maar vanuit het bedrijfsbelang wordt er met de producten omgegaan als waren het onze eigen producten. Het spreekt vanzelf dat dergelijke samenwerkingsovereenkomsten uitsluitend voor de lange termijn worden aangegaan. Een voorbeeld hiervan zijn de allergietestproducten van SmartPractice waarvoor wij de vertegenwoordiging verzorgen.

Onze focus ligt dus vooral op de (topische) dermatologie inclusief diagnosticum. Maar vanuit onze kennisgeoriënteerde basis en benadering, kunnen wij ook snel inspelen op andere therapeutische vakgebieden. We beschikken over alle licenties, hebben een eigen magazijn en oefenen zelf de groothandelsfunctie uit. Technisch gezien is er dus geen enkele belemmering om leveringen aan welk type klant dan ook te kunnen uitvoeren.

Kortom, wilt u met uw farmaceutische onderneming producten in Nederland en/of België op de markt brengen en heeft u geen eigen marketing- en salesorganisatie? Bipharma beschikt over alle licenties en de mogelijkheid om de marketing & sales van uw producten uit te voeren!

Thirt Party Logistics uitbesteden? Maak kennis met onze warehousing

Bij Bipharma draait alles om de inhoudelijke kwaliteit; speciale aandacht voor het product vanaf het moment van productie, het gevalideerde (koel)transport tot en met de nazorg wanneer het product bij de klant staat. Ons kwaliteitssysteem vereist distributie volgens GDP. Alle leveranciers die wij hierbij inschakelen, voldoen aan deze eisen.

Als zakelijke diensteverlener richten wij ons ook op het verzorgen van het logistieke proces voor bedrijven die dit willen uitbesteden aan een logistieke operator. Deze vorm van dienstverlening wordt ook wel Third Party Logistics genoemd. Zo treden wij als Bipharma op als tussenpersoon tussen onze opdrachtgevers en hun klanten. Hierbij organiseren we niet alleen de opslag en het transport van (farmaceutische) goederen, ook de facturering behoort tot de mogelijkheden.

  • Opslag (ambient, koel en Opiumwet)
  • Inslag en vrijgifte voor distributie (GDP)
  • Orderontvangst en -invoer
  • Order picking en verzending
  • Facturering
  • Debiteurenbeheer
© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead