Zinkoxidezalf 10%

Geprikkelde huid
Vetwijzer 5

Bipharma Zinkoxidezalf 10% beschermt en verzacht

Zinkoxidezalf 10% is een vette  zalf die de huid bescherm en verzacht. De Zinkoxidezalf 10% is geschikt voor de geprikkelde huid en kan door iedereen, overal op het lichaam worden gebruikt. De samenstelling met zink oxide, zorgt voor een indrogend en samentrekkend effect op de huid. Het product is geschikt voor alle leeftijden en kan dus ook zeer goed gebruikt worden voor baby’s en kleine kinderen. Specifiek kan de Zinkoxidezalf 10% worden gebruikt als billenzalf. Ook in andere situaties kan de Zinkoxidezalf 10%, bij bescherming tegen stoffen die op de huid inwerken, gebruikt worden

De Zinkoxidezalf 10% bevat ook vaseline, wat een occlusieve werking heeft hierdoor, verbetert de hydratatie van de huid door (verder) vochtverlies te voorkomen. Het gebruik van de Zinkoxidezalf 10% is eenvoudig. Breng een ruime hoeveelheid zalf aan op de schone, afgedroogde huid en wrijf zachtjes in tot het volledig is uitgesmeerd. Gebruik de zalf 2 keer per dag maar vaker afhankelijk van de behoeften van de huid.

De Zinkoxidezalf 10% heeft vetwijzer 5 en bevat daardoor tussen 90% en 100% vet.

Zinkoxidezalf 10%, wat is het eigenlijk?

Zinkoxidezalf 10% bevat twee belangrijke ingrediënten: Vaseline en Zinkoxide.  De vaseline ofwel petrolatum, bestaat uit een mengsel van koolwaterstoffen en paraffine zijn hoofdzakelijk alkanen. Dit zorgt voor een laagje op de huid die occlusie veroorzaakt. Dit maakt de zalf ook dikker. De zink oxide heeft een samentrekkend en indrogend effect op de huid en heeft een witte kleur aan het product.

Kijk voor een volledige gebruiksaanwijzing op Bijsluiterplus.

 

petrolatum, zinc oxide

Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25°C, niet in de vriezer.

Bipharma ‘gaat voor de inhoud’

Met de keuze voor het Bipharma assortiment indifferente crèmes en zalven hebt u een hoogwaardig huidverzorgingsproduct in handen. De Zinkoxidezalf 10% wordt geproduceerd met ingrediënten die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van onze gecertificeerde leveranciers. Bipharma bewaakt het handhaven van deze normen aan de hand van analyses en het regelmatig uitvoeren van audits bij de leveranciers.

 

Deze uitvoering van de Zinkoxidezalf 10% is een 100 gram potje

Op de hoogte blijven van alle Bipharma producten, acties, huidverzorgingsadvies en nog veel meer? Meld je dan aan!

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead