Paraffine-vaselinezalf 50% 500g

Vetwijzer 5
Zeer droge huid

Bipharma Paraffine-vaselinezalf 50% hydrateert en beschermt

Paraffine-vaselinezalf 50% is een goed smeerbare, vette zalf die de huid afdekt. Zij hydrateert door het vocht in de huid vast te houden en beschermt tegen (verder) uitdrogen. De Paraffine-vaselinezalf 50% is geschikt voor de zeer droge huid en kan door iedereen, overal op het lichaam worden toegepast. Dus ook geschikt voor baby’s en kleine kinderen.
Paraffine-vaselinezalf 50% bevat vaseline en paraffine. Vaseline en paraffine hebben occlusieve eigenschappen en verbeteren de hydratatie van de huid door (verder) vochtverlies te voorkomen. Daarnaast vormen ze een beschermende laag over de huid. Breng een ruime hoeveelheid zalf aan op de schone, afgedroogde huid en wrijf zachtjes in tot het volledig is uitgesmeerd. Gebruik de crème 2 keer per dag maar vaker afhankelijk van de behoeften van de huid.

De Paraffine-vaselinezalf 50% heeft vetwijzer 5 en bevat daardoor tussen 90% en 100% vet.

Paraffine-vaselinezalf 50%, wat is het eigenlijk?

Paraffine-vaselinezalf 50% bevat maar twee ingrediënten, paraffine en vaseline. Beiden in dezelfde verhouding, namelijk 50%. De vaseline ofwel petrolatum, bestaat uit een mengsel van koolwaterstoffen en paraffine zijn hoofdzakelijk alkanen. Hierdoor zorgen beiden voor een laagje op de huid die occlusie veroorzaakt. Dit maakt de zalf ook dikker en stugger.

Kijk voor een volledige gebruiksaanwijzing op Bijsluiterplus.

Paraffinum liquidum, petrolatum.

Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25°C, niet in de vriezer.

Bipharma ‘gaat voor de inhoud’

Met de keuze voor het Bipharma assortiment indifferente crèmes en zalven hebt u een hoogwaardig huidverzorgingsproduct in handen. De Paraffine-vaselinezalf 50% wordt geproduceerd met ingrediënten die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van onze gecertificeerde leveranciers. Bipharma bewaakt het handhaven van deze normen aan de hand van analyses en het regelmatig uitvoeren van audits bij de leveranciers.

 

Deze uitvoering van de Paraffine-vaselinezalf 50% is een 500 gram pot

Op de hoogte blijven van alle Bipharma producten, acties, huidverzorgingsadvies en nog veel meer? Meld je dan aan!

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead