Loprox, 10 mg/g

Loprox is een antischimmelmiddel voor de huid dat wordt gebruikt voor de behandeling van schimmelinfecties op de huid. Het actieve bestanddeel in Loprox is ciclopiroxolamine.
Loprox wordt voorgeschreven voor de behandeling van een groot aantal ziekteverwekkende schimmels en gisten. De crème, wordt rechtstreeks op de geïnfecteerde huid aangebracht.

Loprox, hydrofiele crème 10 mg/g is een receptgeneesmiddel.

Voor meer informatie over Loprox kunt u contact opnemen met uw arts of apotheker.

Loprox, hydrofiele crème 10 mg/g Ciclopiroxolamine

Loprox is een antimycoticum dat wordt gebruikt voor de behandeling van schimmelinfecties op de huid. Het actieve bestanddeel in Loprox is ciclopiroxolamine. Ciclopiroxolamine heeft een breed werkingsspectrum – het werkt tegen een groot aantal ziekteverwekkende schimmels en gisten. De werking van Loprox  is tweeledig: enerzijds het remmen van de groei van schimmels, en anderzijds het doden van de schimmels, hierdoor wordt de infectie niet alleen geremd, maar ook daadwerkelijk bestreden.

Loprox wordt voorgeschreven voor de behandeling van een groot aantal ziekteverwekkende schimmels en gisten. De crème, wordt rechtstreeks op de geïnfecteerde huid aangebracht. Loprox, hydrofiele crème 10 mg/g is een receptgeneesmiddel.

 

Voor uitwendig gebruik. Lees voor gebruik de Bijsluiter

 

Ciclopiroxolamine 10 mg/g

Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25°C, niet in de vriezer.

Loprox is verkrijgbaar in een tube van 30 gram.

Op de hoogte blijven van alle Bipharma producten, acties, huidverzorgingsadvies en nog veel meer? Meld je dan aan!

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead