Lanettecrème II

Droge huid
Vetwijzer 2

Bipharma Lanettecrème II verzorgt en beschermt

Lanettecrème II is een veelgebruikte basis huidverzorgingscrème die bekend staat om zijn verzorgende effect op de huid. Ook beschermt de Lanettecreme II tegen uitdrogen. Het is een lichte-vette crème die goed smeerbaar is en gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. De crème is geschikt voor een droge of gevoelige huid en kan door iedereen, jong en oud, worden gebruikt.

Het gebruik van Lanettecreme II is eenvoudig. Breng een ruime hoeveelheid crème aan op de schone, afgedroogde huid en wrijf zachtjes in tot het volledig is uitgesmeerd. Gebruik de crème 2 keer per dag maar vaker afhankelijk van de behoeften van de huid.

De Lanettecrème II heeft vetwijzer 2 en bevat daardoor 35% tot 50% vet.

Lanettecrème II, wat is het eigenlijk?

Lanettecrème II bevat Lanettewas is een mengsel van verschillende vetalcoholen, zoals cetylalcohol en stearylalcohol. Lanettewas wordt vaak gebruikt in crèmes en zalven vanwege zijn emulgerende eigenschappen, wat betekent dat het helpt bij het mengen van water en olie in deze producten. Het kan helpen om de consistentie van de crème te verbeteren, waardoor het gemakkelijker aan te brengen is op de huid. Daarnaast kan lanettewas ook een beschermende barrière op de huid vormen, waardoor het vochtverlies kan verminderen.

 

 

Kijk voor een volledige gebruiksaanwijzing op Bijsluiterplus.

 

 

Aqua, cetearyl alcohol, decyl oleate, sorbitol, sodium cetearyl sulfate, sodium lauryl sulfate, sorbic acid.

Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25°C, niet in de vriezer.

Bipharma ‘gaat voor de inhoud’

Met de keuze voor het Bipharma assortiment indifferente crèmes en zalven hebt u een hoogwaardig huidverzorgingsproduct in handen. De Lanettecrème II wordt geproduceerd met ingrediënten die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van onze gecertificeerde leveranciers. Bipharma bewaakt het handhaven van deze normen aan de hand van analyses en het regelmatig uitvoeren van audits bij de leveranciers.

Deze uitvoering van de Lanettecrème II is een 100 gram tube met doosje en gebruiksaanwijzing.

Op de hoogte blijven van alle Bipharma producten, acties, huidverzorgingsadvies en nog veel meer? Meld je dan aan!

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead