Lanette-vetcreme 10%

Droge huid
Vetwijzer 2

Bipharma Lanette-vetcrème 10 verzorgt en beschermt

Lanette-vetcrème 10 is een goed smeerbare crème die bekend staat om zijn verzorgende effect op de huid. Het is een lichte-vette crème die goed smeerbaar is en gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. De Lanette-vetcrème 10 herstelt de vochtbalans van de huid. De crème is geschikt voor een droge of gevoelige huid en kan door iedereen, jong en oud, worden gebruikt. Lanette-vetcrème 10 bevat 10% vaseline. Vaseline heeft occlusieve eigenschappen en verbetert de hydratatie van de huid door (verder) vochtverlies te voorkomen.

Het gebruik van Lanette-vetcrème 10 is eenvoudig. Breng een ruime hoeveelheid crème aan op de schone, afgedroogde huid en wrijf zachtjes in tot het volledig is uitgesmeerd. Gebruik de crème 2 keer per dag maar vaker afhankelijk van de behoeften van de huid.

De Lanette-vetcrème 10 heeft vetwijzer 2 en bevat daardoor 35% tot 50% vet.

Lanette-vetcrème 10, wat is het eigenlijk?

Lanette-vetcrème 10 bevat Lanettewas en vaseline. Lanettewas is een mengsel van verschillende vetalcoholen, zoals cetylalcohol en stearylalcohol. Lanettewas wordt vaak gebruikt in crèmes en zalven vanwege zijn emulgerende eigenschappen, wat betekent dat het helpt bij het mengen van water en olie in deze producten. Het kan helpen om de consistentie van de crème te verbeteren, waardoor het gemakkelijker aan te brengen is op de huid. Daarnaast kan lanettewas ook een beschermende barrière op de huid vormen, waardoor het vochtverlies kan verminderen. De vaseline ofwel petrolatum, bestaat uit een mengsel van koolwaterstoffen en paraffine zijn hoofdzakelijk alkanen. Hierdoor zorgen beiden voor een laagje op de huid die occlusie veroorzaakt. Dit maakt de zalf ook dikker en stugger

Kijk voor een volledige gebruiksaanwijzing op Bijsluiterplus.

 

 

Aqua, decyl oleate, cetearyl alcohol, petrolatum, sorbitol, sodium lauryl sulfate, sodium cetearyl sulfate, disodium phosphate, potassium phosphate, sorbic acid.

Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25°C, niet in de vriezer.

Bipharma ‘gaat voor de inhoud’

Met de keuze voor het Bipharma assortiment indifferente crèmes en zalven hebt u een hoogwaardig huidverzorgingsproduct in handen. De Lanette-vetcrème 10 wordt geproduceerd met ingrediënten die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van onze gecertificeerde leveranciers. Bipharma bewaakt het handhaven van deze normen aan de hand van analyses en het regelmatig uitvoeren van audits bij de leveranciers.

Deze uitvoering van de Lanette-vetcrème 10 is een 100 gram tube met doosje en gebruiksaanwijzing.

 

Op de hoogte blijven van alle Bipharma producten, acties, huidverzorgingsadvies en nog veel meer? Meld je dan aan!

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead