Cetomacrogolzalf met 3% melkzuur

Vetwijzer 5
Zeer droge huid

Bipharma Cetomacrogolzalf met 3% melkzuur hydrateert en beschermt

Cetomacrogolzalf met 3% melkzuur is een goed smeerbare zalf die de huid verzorgt. De zalf is geschikt voor een zeer droge huid, doordat de samenstelling met lichaamseigen melkzuur heeft een hydraterend effect heeft. De zalf prikt niet, wat het zeer geschikt maakt voor jonge kinderen en baby’s. Cetomacrogolzalf met 3% melkzuur bevat vaseline en paraffine. Vaseline en paraffine hebben occlusieve eigenschappen en verbeteren de hydratatie van de huid door (verder) vochtverlies te voorkomen.

Het fijne aan de Cetomacrogolzalf met 3% melkzuur is dat je dit eenvoudig onder de douche of in bad kan gebruiken. Breng een ruime hoeveelheid zalf aan terwijl je onder de douche staat en masseer zachtjes in. Laat kort intrekken en spoel het daarna van je af. Gebruik de crème elke dag tijdens het wassen

De Cetomacrogolzalf met 3% melkzuur heeft vetwijzer 5 en bevat daardoor tussen 90% en 100% vet.

Cetomacrogolzalf met 3% melkzuur, wat is het eigenlijk?

De belangrijkste ingrediënten in Cetomacrogolzalf zijn vaseline, paraffine en cetomacrogolwas. Cetomacrogolwas is een mengsel van vetalcoholen en macrogolen, die samen zorgen voor een goede emulsievorming en stabiliteit van de crème. De vaseline ofwel petrolatum, bestaat uit een mengsel van koolwaterstoffen en paraffine zijn hoofdzakelijk alkanen. Hierdoor zorgen beiden voor een laagje op de huid die occlusie veroorzaakt. Dit maakt de zalf ook dikker en stugger. Het melkzuur beschermt de natuurlijke PH-waarde van de huid. Hierdoor weert het mede tegen pathogenen op de huid en wordt de huid zachter en weerbaarder.

Bekijk de gebruiksaanwijzing op de website van BijsluiterPlus.

Petrolatum, paraffinum liquidum, cetearyl alcohol, isopropyl myristate, ceteareth-20, lactic acid, aqua

Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25°C, niet in de vriezer.

Bipharma ‘gaat voor de inhoud’

Met de keuze voor het Bipharma assortiment indifferente crèmes en zalven hebt u een hoogwaardig huidverzorgingsproduct in handen. De Cetomacrogolzalf wordt geproduceerd met ingrediënten die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van onze gecertificeerde leveranciers. Bipharma bewaakt het handhaven van deze normen aan de hand van analyses en het regelmatig uitvoeren van audits bij de leveranciers.

De Cetomacrogolzalf met 3% melkzuur, is beschikbaar als 100 gram tube in doosje en 500 gram pot.

Op de hoogte blijven van alle Bipharma producten, acties, huidverzorgingsadvies en nog veel meer? Meld je dan aan!

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead