AD creme

Kwetsbare huid
Vetwijzer 1

Bipharma AD crème verzorgt en beschermt

AD crème is een goed smeerbare, licht vettende crème die de huid beschermt en haar soepel en veerkrachtig houdt. Gebruik de AD creme op de kwetsbare huid voor een goede bescherming. De AD crème is bij zeer geschikt voor toepassing in situaties waarin druk op de huid ontstaat, zoals bij bedlegerigheid of het zitten in een rolstoel. AD crème kan bij elke leeftijd worden toegepast, dus ook bij baby’s.

Het gebruik van AD crème is eenvoudig. Breng een ruime hoeveelheid crème aan op de schone, afgedroogde huid en wrijf zachtjes in tot het volledig is uitgesmeerd. Op drukpunten kan je de AD crème licht inmasseren, waardoor een normale doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd.  Gebruik de crème 2 keer per dag maar vaker afhankelijk van de behoeften van de huid.

De AD crème heeft vetwijzer 1 en bevat daardoor tor 35% vet.

Kijk voor een volledige gebruiksaanwijzing op Bijsluiterplus.

Aqua, arachis hypogaea oil, cetearyl alcohol, sodium cetearyl sulfate, methylparaben.

Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25°C, niet in de vriezer.

Bipharma ‘gaat voor de inhoud’

Met de keuze voor het Bipharma assortiment indifferente crèmes en zalven hebt u een hoogwaardig huidverzorgingsproduct in handen. De AD crème wordt geproduceerd met ingrediënten die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van onze gecertificeerde leveranciers. Bipharma bewaakt het handhaven van deze normen aan de hand van analyses en het regelmatig uitvoeren van audits bij de leveranciers.

 

Deze uitvoering van de AD crème is een 100 gram tube met doosje en gebruiksaanwijzing.

Op de hoogte blijven van alle Bipharma producten, acties, huidverzorgingsadvies en nog veel meer? Meld je dan aan!

© Copyright 2023 Bipharma | Website door Nextlead