Consument Assortiment

Advies nodig?

Je vindt alle Advieswijzers, huidverzorgingstips en nog veel meer onder Dermasyst Huidadvies.

Blog

Mondgezondheid

Mondgezondheid

Wereld Mondgezondheidsdag Elk jaar op 20 maart is het Wereld Mondgezondheidsdag, de dag waarop wereldwijd aandacht…

Lees verder

Meest gestelde vragen

Consument producten

Bipharma heeft aandacht voor jouw huid. Van normale tot zeer droge huid en van jonge tot oudere huid, Bipharma heeft een passend product voor iedereen. We gebruiken geen onnodige ingrediënten, bij ons vind je pure huidverzorging. Dat is goed voor je huid, zeker wanneer je last hebt van een (zeer) droge huid of huidaandoening. Bekijk het hele Bipharma productassortiment of lees al onze tips en adviezen op Dermasyst Huidadvies.

Dermasyst Huidadvies

De juiste huidverzorging is voor iedereen belangrijk. Met Dermasyst Huidadvies ontdek je de essentiële stappen voor een effectieve huidverzorgingsroutine. Ook leer je meer over de verschillende huidtypes zodat je de producten kunt kiezen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw huid. Met Dermasyst Huidadvies geven we jou tips en adviezen. Word wijzer met het advies van Bipharma. Bekijk hiervoor al onze Advieswijzers.

Wat is mijn huidtype?

Er zijn veel verschillende huidtypes, allemaal met hun eigen specifieke eigenschappen. Zo heeft ieder huidtype behoefte aan een andere soort verzorging. Jouw huidtype vormt de basis van de huidverzorging die je het best kunt kiezen om jouw huid optimaal te verzorgen. Heb je een droge of gevoelige huid dan kies je voor andere verzorging dan wanneer je een branderige huid hebt. Achterhaal dus eerst welk huidtype je hebt en ga vervolgens op zoek naar een huidverzorgingsproduct specifiek voor jouw huidtype.

Partner van het Nationaal Huidfonds

Bipharma is een partner van het Nationaal Huidfonds. Bipharma heeft aandacht voor de huid en een duidelijk missie om mensen met een (droge) huidaandoeningen zo optimaal mogelijk te helpen en ondersteunen. Wij vinden het belangrijk dat we samenwerken met instellingen en organisaties die hetzelfde doel voor ogen hebben. Een partnerschap met het Huidfonds is dan ook een logische match.

Het Huidfonds is een erkende goededoelenorganisatie die het belang van een gezonde huid onder de aandacht wil brengen. ‘Hou van je huid, zorg voor je huid’ is de boodschap die het Nationaal Huidfonds uitdraagt. Om deze missie te volbrengen heeft het Nationaal Huidfonds drie belangrijke doelstellingen voor ogen:

  • Voorkomen van huidaandoeningen door voorlichting;
  • Verbeteren van de zorg voor mensen met een huidaandoening;
  • Acceptatie van de huid die ‘anders’ is.

Bekijk de website en ontdek alles waarvoor het Nationaal Huidfonds zich inzet en welke steun je als patiënt bij hen kan vinden.

Op de hoogte blijven van alle Bipharma producten, acties, huidverzorgingsadvies en nog veel meer? Meld je dan aan!

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead