Assortiment

Advies nodig?

Je vindt alle Advieswijzers, huidverzorgingstips en nog veel meer onder Dermasyst Huidadvies.

Blog

Herfst korting

Uit liefde voor de herfst huid geeft Bipharma 20% korting op het hele assortiment! Ontdek…

Lees verder

Herfst huid

Nieuw seizoen, nieuwe adviezen! In de herfst verandert er veel, zo ook een veranderend seizoen….

Lees verder

Meest gestelde vragen

Consument producten

Bipharma geeft aandacht aan jouw huid. Van normale tot zeer droge huid en van jonge tot oudere huid, Bipharma heeft een passend product voor iedereen. We gebruiken geen onnodige ingrediënten, bij ons vind je pure huidverzorging. Dat is goed voor je huid, zeker wanneer je last hebt van een (zeer) droge huid of huidaandoening. Bekijk het hele Bipharma productassortiment of lees al onze tips en adviezen op Dermasyst Huidadvies.

Dermasyst Huidadvies

De juiste huidverzorging is voor iedereen belangrijk. Met Dermasyst Huidadvies ontdek je de essentiële stappen voor een effectieve huidverzorgingsroutine. Ook leer je meer over de verschillende huidtypes zodat je de producten kunt kiezen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw huid. Met Dermasyst Huidadvies geven we jou tips en adviezen. Word wijzer met het advies van Bipharma. Bekijk hiervoor al onze Advieswijzers.

Wat is mijn huidtype?

Er zijn veel verschillende huidtypes, allemaal met hun eigen specifieke eigenschappen. Zo heeft ieder huidtype behoefte aan een andere soort verzorging. Jouw huidtype vormt de basis van de huidverzorging die je het best kunt kiezen om jouw huid optimaal te verzorgen. Heb je een droge of gevoelige huid dan kies je voor andere verzorging dan wanneer je een branderige huid hebt. Achterhaal dus eerst welk huidtype je hebt en ga vervolgens op zoek naar een huidverzorgingsproduct specifiek voor jouw huidtype.

Op de hoogte blijven van alle Bipharma producten, acties, huidverzorgingsadvies en nog veel meer? Meld je dan aan!

© Copyright 2023 Bipharma | Website door Nextlead