Witte Vaseline

Kwetsbare huid
Vetwijzer 5

Bipharma Witte vaseline hydrateert en beschermt

Witte vaseline is een vette basiszalf die de huid afdekt. Zij hydrateert door het vocht in de huid vast te houden en beschermt tegen (verder) uitdrogen. De Witte vaseline is geschikt voor de zeer droge huid en kan door iedereen, overal op het lichaam worden toegepast. Dus ook geschikt voor baby’s en kleine kinderen. Ook kan de witte vaseline worden gebruikt om de kwetsbare huid af te dekken bijv. in gevallen waarin de huid haar barrièrefunctie niet of onvoldoende kan uitoefenen.

Witte vaseline bevat vaseline, dat een occlusieve werking heeft. Het verbetert de hydratatie van de huid door (verder) vochtverlies te voorkomen. Daarnaast vormt het dus een beschermende laag over de huid. Breng een ruime hoeveelheid zalf aan op de schone, afgedroogde huid en wrijf zachtjes in tot het volledig is uitgesmeerd. Gebruik de zalf 2 keer per dag maar vaker afhankelijk van de behoeften van de huid.

De Witte vaseline heeft vetwijzer 5 en bevat daardoor tussen 90% en 100% vet.

Witte vaseline, wat is het eigenlijk?

Witte vaseline bevat maar een ingrediënt, petrolatum ofwel vaseline. De petrolatum word gezuiverd en bestaat uit een mengsel van koolwaterstoffen.

Bekijk de gebruiksaanwijzing op de website van BijsluiterPlus.

petrolatum

Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25°C, niet in de vriezer.

Bipharma ‘gaat voor de inhoud’

Met de keuze voor het Bipharma assortiment indifferente crèmes en zalven hebt u een hoogwaardig huidverzorgingsproduct in handen. De Witte vaseline wordt geproduceerd met ingrediënten die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van onze gecertificeerde leveranciers. Bipharma bewaakt het handhaven van deze normen aan de hand van analyses en het regelmatig uitvoeren van audits bij de leveranciers.

 

 

Deze uitvoering van de witte vaseline is een 100 gram tube met doosje en gebruiksaanwijzing.

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead