Vaseline-cetomacrogolcrème

Droge huid
Vetwijzer 3

Bipharma Vaseline-cetomacrogolcrème hydrateert en verzacht

Vaseline-cetomacrogolcrème is een goed smeerbare basiscrème die de huid verzacht. Daarnaast herstelt de vaseline-cetomacrogolcrème de vochtbalans van de huid. Vaseline-cetomacrogolcrème is geschikt voor de droge huid en kan door iedereen, overal op het lichaam worden toegepast. Dus ook geschikt voor baby’s en kleine kinderen.
Vaseline-cetomacrogolcrème bevat vaseline en paraffine. Vaseline en paraffine hebben occlusieve eigenschappen en verbeteren de hydratatie van de huid door (verder) vochtverlies te voorkomen. Daarnaast vormen ze een beschermende laag over de huid. Het gebruik van de Vaseline-cetomacrogolcrème is eenvoudig. Breng een ruime hoeveelheid crèmes aan op de schone, afgedroogde huid en wrijf zachtjes in tot het volledig is uitgesmeerd. Gebruik de crème 2 keer per dag maar vaker afhankelijk van de behoeften van de huid.

De Vaseline-cetomacrogolcrème heeft vetwijzer 3 en bevat daardoor tussen 50% en 70% vet.

Vaseline-cetomacrogolcrème, wat is het eigenlijk?

Vaseline-cetomacrogolcrème bevat cetomacrogolwas, propylene glycol, paraffine en vaseline. Cetomacrogolwas is een mengsel van vetalcoholen en macrogolen, die samen zorgen voor een goede emulsievorming en stabiliteit van de crème. De vaseline ofwel petrolatum, bestaat uit een mengsel van koolwaterstoffen en paraffine zijn hoofdzakelijk alkanen. Hierdoor zorgen beiden voor een laagje op de huid die occlusie veroorzaakt. Dit maakt de zalf ook dikker en stugger. De propylene glycol heeft een hygroscopisch vermogen, wat betekent dat het vocht kan aantrekken en vasthouden. Hierdoor kan het helpen bij het hydrateren en verzachten van de huid door vocht aan de huid te leveren en vochtverlies te verminderen.

Kijk voor een volledige gebruiksaanwijzing op Bijsluiterplus.

 

 

Aqua, petrolatum, paraffinum liquidum, cetearyl alcohol, propylene glycol, ceteareth-20.

Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25°C, niet in de vriezer.

Bipharma ‘gaat voor de inhoud’

Met de keuze voor het Bipharma assortiment indifferente crèmes en zalven hebt u een hoogwaardig huidverzorgingsproduct in handen. De Vaseline-cetomacrogolcrème wordt geproduceerd met ingrediënten die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van onze gecertificeerde leveranciers. Bipharma bewaakt het handhaven van deze normen aan de hand van analyses en het regelmatig uitvoeren van audits bij de leveranciers.

 

Deze uitvoering van de Vaseline-cetomacrogolcrème is een 100 gram tube zonder doosje.

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead