Lanettecrème I

Normale huid
Vetwijzer 1

Lanettecrème I verzorgt en beschermt

Lanettecrème I is een veelgebruikte basis huidverzorgingscrème die bekend staat om zijn verzorgende en beschermende eigenschappen. Het is een lichte, niet-vette crème die goed smeerbaar is en gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. Hierdoor is de Lanettecrème I geschikt voor zowel het gezicht als het hele lichaam. De Lanettecrème is geschikt voor een normale of gevoelige huid en kan door iedereen, jong en oud, worden gebruikt.

Het gebruik van Lanettecrème I is eenvoudig. Breng een ruime hoeveelheid crème aan op de schone, afgedroogde huid en wrijf zachtjes in tot het volledig is uitgesmeerd. Gebruik de crème 2 keer per dag maar vaker afhankelijk van de behoeften van de huid.

De Lanettecrème I heeft vetwijzer 1 en bevat daardoor tor 35% vet.

Lanettecrème I, wat is het eigenlijk?

Lanettecrème bevat Lanettewas is een mengsel van verschillende vetalcoholen, zoals cetylalcohol en stearylalcohol. Lanettewas wordt vaak gebruikt in crèmes en zalven vanwege zijn emulgerende eigenschappen, wat betekent dat het helpt bij het mengen van water en olie in deze producten. Het kan helpen om de consistentie van de crème te verbeteren, waardoor het gemakkelijker aan te brengen is op de huid. Daarnaast kan lanettewas ook een beschermende barrière op de huid vormen, waardoor het vochtverlies kan verminderen.

Kijk voor een volledige gebruiksaanwijzing op Bijsluiterplus.

 

 

Aqua, decyl oleate, cetearyl alcohol, sorbitol, sodium cetearyl sulfate, sodium lauryl sulfate, sorbic acid.

Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25°C, niet in de vriezer.

Bipharma ‘gaat voor de inhoud’

Met de keuze voor het Bipharma assortiment indifferente crèmes en zalven hebt u een hoogwaardig huidverzorgingsproduct in handen. De Lanettecrème I wordt geproduceerd met ingrediënten die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van onze gecertificeerde leveranciers. Bipharma bewaakt het handhaven van deze normen aan de hand van analyses en het regelmatig uitvoeren van audits bij de leveranciers.

Deze uitvoering van de Lanettecrème I is een 100 gram tube met doosje en gebruiksaanwijzing.

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead