Lanette-vetcreme 50%

Droge huid
Vetwijzer 3

Bipharma Lanette-vetcrème 50 hydrateert en beschermt

Lanette-vetcrème 50 is een veelgebruikte basis huidverzorgingscrème met een vette structuur die bekend staat om zijn beschermende effecten. Het heeft een herstellende werking op de vochtbalans van de huid. De crème is geschikt voor een zeer droge of gevoelige huid en kan door iedereen, jong en oud, worden gebruikt. De 50% vaseline in de crème zorgt ervoor dat huid goed beschermt blijft tegen externe invloeden. Ook heeft vaseline een occlusieve eigenschappen en verbetert de hydratatie van de huid door (verder) vochtverlies te voorkomen. Zo blijft de huid beschermt tegen uitdrogen.

Het gebruik van Lanette-vetcrème 50 is eenvoudig. Breng een ruime hoeveelheid crème aan op de schone, afgedroogde huid en wrijf zachtjes in tot het volledig is uitgesmeerd. Gebruik de crème 2 keer per dag maar vaker afhankelijk van de behoeften van de huid.

De Lanette-vetcrème 50 heeft vetwijzer 3 en bevat daardoor tussen 50% en 70% vet.

Lanette-vetcrème 50, wat is het eigenlijk?

Lanette-vetcrème 50 bevat Lanettewas en vaseline. Lanettewas is een mengsel van verschillende vetalcoholen, zoals cetylalcohol en stearylalcohol. Lanettewas wordt vaak gebruikt in crèmes en zalven vanwege zijn emulgerende eigenschappen, wat betekent dat het helpt bij het mengen van water en olie in deze producten. Het kan helpen om de consistentie van de crème te verbeteren, waardoor het gemakkelijker aan te brengen is op de huid. Daarnaast kan lanettewas ook een beschermende barrière op de huid vormen, waardoor het vochtverlies kan verminderen. De vaseline ofwel petrolatum, bestaat uit een mengsel van koolwaterstoffen en paraffine zijn hoofdzakelijk alkanen. Hierdoor zorgen beiden voor een laagje op de huid die occlusie veroorzaakt. Dit maakt de zalf ook dikker en stugger

Kijk voor een volledige gebruiksaanwijzing op Bijsluiterplus.

 

 

petrolatum, aqua, decyl oleate, cetearyl alcohol, sorbitol, sodium lauryl sulfate, sodium cetearyl sulfate, disodium phosphate, potassium phosphate, sorbic acid

Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25°C, niet in de vriezer.

Bipharma ‘gaat voor de inhoud’

Met de keuze voor het Bipharma assortiment indifferente crèmes en zalven hebt u een hoogwaardig huidverzorgingsproduct in handen.

De Lanette-vetcrème 50 wordt geproduceerd met ingrediënten die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van onze gecertificeerde leveranciers. Bipharma bewaakt het handhaven van deze normen aan de hand van analyses en het regelmatig uitvoeren van audits bij de leveranciers.

Deze uitvoering van de Lanette-vetcrème 50 is een 100 gram tube met doosje en gebruiksaanwijzing.

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead