Chloorhexidine mondspoeling 0,2%

Bipharma Chloorhexidine mondspoeling 0,2% reinigt en verzorgt

Chloorhexidine mondspoeling 0,2% is een spoeling die de mondhygiëne ondersteunt en helpt het tandvlees te verzorgen. Ook kan Chloorhexidine mondspoeling 0,2% worden gebruikt bij het voorkomen van tandheelkundige infecties. Het bevat chloorhexidine dat een ontsmettende werking heeft. Chloorhexidine mondspoeling wordt vaak aanbevolen door tandartsen voor de volgende doeleinden:

  • Tandplakbestrijding
  • Tandvleesontsteking en tandvleesinfecties
  • Postoperatieve zorg

Het is belangrijk om de aangegeven duur en frequentie van gebruik te volgen, omdat langdurig gebruik van chloorhexidine mondspoeling soms bijwerkingen kan veroorzaken, zoals verkleuring van de tanden, smaakveranderingen en irritatie van het mondslijmvlies.

Chloorhexidine mondspoeling 0,2% is een spoeling die de mondhygiëne ondersteunt en helpt het tandvlees te verzorgen. Ook kan Chloorhexidine mondspoeling 0,2% worden gebruikt bij het voorkomen van tandheelkundige infecties. Het bevat chloorhexidine dat een ontsmettende werking heeft.

Gebruik Chloorhexidine mondspoeling 0,2% een minimaal een half uur voor of na het tanden poetsen. Spoel gedurende 1 minuut met 10 ml mondspoeling. Kijk voor een volledige gebruiksaanwijzing op Bijsluiterplus.

 

aqua, sorbitol, alcohol, chlorhexidine digluconate, mentha piperita oil

Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25°C, niet in de vriezer.

Bipharma ‘gaat voor de inhoud’

Met de keuze voor het Bipharma assortiment indifferente crèmes en zalven hebt u een hoogwaardig huidverzorgingsproduct in handen. De Chloorhexidine mondspoeling 0,2% wordt geproduceerd met ingrediënten die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van onze gecertificeerde leveranciers. Bipharma bewaakt het handhaven van deze normen aan de hand van analyses en het regelmatig uitvoeren van audits bij de leveranciers.

 

Deze uitvoering van de Chloorhexidine mondspoeling bevat 0,2% chloorhexidine en zit in een fles van 250 ml.

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead