Cetomacrogolzalf

Vetwijzer 5
Zeer droge huid

Bipharma Cetomacrogolzalf hydrateert en beschermt

Cetomacrogolzalf is een fijne basiszalf die de huid beschermt. Ook herstelt het de vochtbalans van de huid. De zalf is geschikt voor een zeer droge, schrale en/of gevoelige huid en kan door iedereen, jong en oud, worden gebruikt. De Cetomacrogolzalf bevat vaseline en paraffine. Beiden hebben occlusieve eigenschappen en verbeteren de hydratatie van de huid door (verder) vochtverlies te voorkomen.

Het gebruik van Cetomacrogolzalf is eenvoudig. Breng een ruime hoeveelheid zalf aan op de schone, afgedroogde huid en wrijf zachtjes in tot het volledig is uitgesmeerd. Gebruik de zalf 2 keer per dag maar vaker afhankelijk van de behoeften van de huid.

De Cetomacrogolzalf heeft vetwijzer 5 en bevat daardoor tussen 90% en 100% vet.

Cetomacrogolzalf, wat is het eigenlijk?

De belangrijkste ingrediënten in Cetomacrogolzalf zijn vaseline, paraffine en cetomacrogolwas. Cetomacrogolwas is een mengsel van vetalcoholen en macrogolen, die samen zorgen voor een goede emulsievorming en stabiliteit van de crème. De vaseline ofwel petrolatum, bestaat uit een mengsel van koolwaterstoffen en paraffine zijn hoofdzakelijk alkanen. Hierdoor zorgen beiden voor een laagje op de huid die occlusie veroorzaakt. Dit maakt de zalf ook dikker en stugger.

Kijk voor een volledige gebruiksaanwijzing op Bijsluiterplus.

 

 

Petrolatum, paraffinum liquidum, cetearyl alcohol, isopropyl myristate, ceteareth-20, silica.

Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25°C, niet in de vriezer.

Bipharma ‘gaat voor de inhoud’

Met de keuze voor het Bipharma assortiment indifferente crèmes en zalven hebt u een hoogwaardig huidverzorgingsproduct in handen. De Cetomacrogolzalf wordt geproduceerd met ingrediënten die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van onze gecertificeerde leveranciers. Bipharma bewaakt het handhaven van deze normen aan de hand van analyses en het regelmatig uitvoeren van audits bij de leveranciers.

Deze uitvoering van de Cetomacrogolzalf is een 100 gram tube met doosje en gebruiksaanwijzing.

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead