Cetomacrogolcrème 10/10

Droge huid
Vetwijzer 2

Bipharma Cetomacrogolcrème 10/10 verzorgt en beschermt

Cetomacrogolcrème 10/10 is een goed smeerbaar crème en wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. Het heeft een verzorgende werking en hersteld de vochtbalans. De crème is geschikt voor een droge of gevoelige huid en kan door iedereen, jong en oud, worden gebruikt.

De Cetomacrogolcrème 10/10 bevat 10% vaseline en 10% glycerine. De vaseline heeft een occlusieve eigenschap en verbetert de hydratatie van de huid door (verder) vochtverlies te voorkomen. De Glycerine trekt vocht aan en houdt deze beter in de huid vast. Zo blijft de huid beschermt tegen uitdrogen.

Het gebruik van Cetomacrogolcrème 10/10 is eenvoudig. Breng een ruime hoeveelheid crème aan op de schone, afgedroogde huid en wrijf zachtjes in tot het volledig is uitgesmeerd. Gebruik de crème 2 keer per dag maar vaker afhankelijk van de behoeften van de huid.

De Cetomacrogolcrème 10/10 heeft vetwijzer 2 en bevat daardoor tussen 35% en 50% vet.

Cetomacrogolcrème 10/10, wat is het eigenlijk?

De belangrijkste ingrediënten in Cetomacrogolcrème 10/10 zijn water, cetomacrogolwas, glyecerine en vaseline. Cetomacrogolwas is een mengsel van vetalcoholen en macrogolen, die samen zorgen voor een goede emulsievorming en stabiliteit van de crème. De vaseline ofwel petrolatum, bestaat uit een mengsel van koolwaterstoffen en paraffine zijn hoofdzakelijk alkanen. Hierdoor zorgen beiden voor een laagje op de huid die occlusie veroorzaakt. Dit maakt de zalf ook dikker en stugger.  Glycerine of ook wel glycerol, is een humectant, dit houdt in dat het  watermoleculen aantrekt en vasthoud. Glycerine komt van nature voor in de bovenste huidlaag van het lichaam.

Kijk voor een volledige gebruiksaanwijzing op Bijsluiterplus.

Aqua, decyl oleate, petrolatum, cetearyl alcohol, glycerin, ceteareth-20, sorbitol, sorbic acid.

Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25°C, niet in de vriezer.

Bipharma ‘gaat voor de inhoud’

Met de keuze voor het Bipharma assortiment indifferente crèmes en zalven hebt u een hoogwaardig huidverzorgingsproduct in handen. De Cetomacrogolcrème 10/10 wordt geproduceerd met ingrediënten die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van onze gecertificeerde leveranciers. Bipharma bewaakt het handhaven van deze normen aan de hand van analyses en het regelmatig uitvoeren van audits bij de leveranciers.

 

Deze uitvoering van de Cetomacrogolcrème 10/10 is een 100 gram tube met doosje en gebruiksaanwijzing.

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead