Cetomacrogol-vetcrème 50

Vetwijzer 3
Zeer droge huid

Bipharma Cetomacrogol-vetcrème 50 verzorgt en beschermt

Cetomacrogol-vetcrème 50 is een veelgebruikte basis huidverzorgingscrème met een vette structuur die goed smeerbaar is en gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. Het heeft een verzorgende werking en hersteld de vochtbalans. De Cetomacrogol-vetcrème 50 is geschikt voor een zeer droge of gevoelige huid en kan door iedereen, jong en oud, worden gebruikt. De 50% vaseline in de crème zorgt ervoor dat huid goed beschermt blijft tegen externe invloeden. Ook heeft vaseline een occlusieve eigenschappen en verbetert de hydratatie van de huid door (verder) vochtverlies te voorkomen. Zo blijft de huid beschermt tegen uitdrogen.

Het gebruik van cetomacrogol-vetcrème 50 is eenvoudig. Breng een ruime hoeveelheid crème aan op de schone, afgedroogde huid en wrijf zachtjes in tot het volledig is uitgesmeerd. Gebruik de crème 2 keer per dag maar vaker afhankelijk van de behoeften van de huid.

De Cetomacrogol-vetcrème 50 heeft vetwijzer 3 en bevat daardoor tussen 50% en 75% vet.

Cetomacrogol-vetcrème 50, wat is het eigenlijk?

De belangrijkste ingrediënten in cetomacrogol-vetcrème 0 zijn water en Cetomacrogolwas en vaseline. Cetomacrogolwas is een mengsel van vetalcoholen en macrogolen, die samen zorgen voor een goede emulsievorming en stabiliteit van de crème. De vaseline ofwel petrolatum, bestaat uit een mengsel van koolwaterstoffen en paraffine zijn hoofdzakelijk alkanen. Hierdoor zorgen beiden voor een laagje op de huid die occlusie veroorzaakt. Dit maakt de zalf ook dikker en stugger.

Kijk voor een volledige gebruiksaanwijzing op Bijsluiterplus.

 

 

Aqua, petrolatum, decyl oleate, cetearyl alcohol, ceteareth-20, sorbitol, sorbic acid.

Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25°C, niet in de vriezer.

Bipharma ‘gaat voor de inhoud’

Met de keuze voor het Bipharma assortiment indifferente crèmes en zalven hebt u een hoogwaardig huidverzorgingsproduct in handen. De Cetomacrogol-vetcrème 50 wordt geproduceerd met ingrediënten die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van onze gecertificeerde leveranciers. Bipharma bewaakt het handhaven van deze normen aan de hand van analyses en het regelmatig uitvoeren van audits bij de leveranciers.

Deze uitvoering van de Cetomacrogol-vetcrème 50 is een 100 gram tube met doosje en gebruiksaanwijzing.

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead