Cetomacrogol-vetcrème 20% tube

Droge huid
Vetwijzer 2

Bipharma Cetomacrogol-vetcrème 20 verzorgt en beschermt

Cetomacrogol-vetcrème 20 is een veelgebruikte basis huidverzorgingscrème met een lichte vette structuur die goed smeerbaar is en gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. Het heeft een verzorgende werking en hersteld de vochtbalans. De crème is geschikt voor een droge of gevoelige huid en kan door iedereen, jong en oud, worden gebruikt. De 20% vaseline in de crème zorgt ervoor dat huid goed beschermt blijft tegen externe invloeden. Ook heeft vaseline een occlusieve eigenschappen en verbetert de hydratatie van de huid door (verder) vochtverlies te voorkomen. Zo blijft de huid beschermt tegen uitdrogen.

Het gebruik van Cetomacrogol-vetcrème 20 is eenvoudig. B Breng een ruime hoeveelheid crème aan op de schone, afgedroogde huid en wrijf zachtjes in tot het volledig is uitgesmeerd. Gebruik de crème 2 keer per dag maar vaker afhankelijk van de behoeften van de huid.

De Cetomacrogol-vetcrème 20 heeft vetwijzer 2 en bevat daardoor tussen 35% en 50% vet. Cetomacrogol-vetcrème 20, bevat zoals de naam al aangeeft, 20% vaseline. Hierdoor is deze geschikt als vervanger bij overgevoeligheid voor stoffen in de Vaseline-cetomacrogolcrème.

Cetomacrogol-vetcrème 20, wat is het eigenlijk?

De belangrijkste ingrediënten in cetomacrogol-vetcrème 20 zijn water en cetomacrogolwas en vaseline. Cetomacrogolwas is een mengsel van vetalcoholen en macrogolen, die samen zorgen voor een goede emulsievorming en stabiliteit van de crème. De vaseline ofwel petrolatum, bestaat uit een mengsel van koolwaterstoffen en paraffine zijn hoofdzakelijk alkanen. Hierdoor zorgen beiden voor een laagje op de huid die occlusie veroorzaakt. Dit maakt de zalf ook dikker en stugger.

Kijk voor een volledige gebruiksaanwijzing op Bijsluiterplus.

 

 

Aqua, petrolatum, decyl oleate, cetearyl alcohol, ceteareth-20, sorbitol, sorbic acid.

Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25°C, niet in de vriezer.

Bipharma ‘gaat voor de inhoud’

Met de keuze voor het Bipharma assortiment indifferente crèmes en zalven hebt u een hoogwaardig huidverzorgingsproduct in handen.

De Cetomacrogol-vetcrème 20 wordt geproduceerd met ingrediënten die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van onze gecertificeerde leveranciers. Bipharma bewaakt het handhaven van deze normen aan de hand van analyses en het regelmatig uitvoeren van audits bij de leveranciers.

 

 

Deze uitvoering van de Cetomacrogol-vetcrème 20 is een 100 gram tube zonder doosje.

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead