Assortiment

Advies nodig?

De beste huidadviezen, tips en ondersteunende materialen voor je patiënten vind je bij Bipharma.

Nieuws

Mondgezondheid schap

Mondgezondheid

Ook in de apotheek speelt mondgezondheid een rol! Elk jaar op 20 maart is het Wereld…

Lees verder
Kriebel in de keel?

Keelverzorging

Keelverzorging: Mixtura Resolvens De feestdagen zijn weer achter de rug. Deze dagen zorgen natuurlijk voor…

Lees verder

Over Bipharma

Bipharma is er om je te helpen en ondersteunen bij het leveren van de best mogelijke zorg aan jouw patiënten in de apotheek. Ons aanbod omvat een breed scala aan producten en diensten, afgestemd op jouw behoeften en die van je patiënten. Van indifferente producten en geneesmiddelen tot advies en ondersteuning. Wij staan klaar om je te helpen.

Advies en ondersteuning

Maak kennis met Dermasyst Huidadvies. Dermasyst is de verzamelnaam voor al het door ons verzamelde advies over de huid en haar verzorging. Onder andere met een Advieswijzer waarin veel voorkomende huidvragen van de patiënten worden behandeld. Verder geven wij gratis trainingen op locatie over huidverzorging, de voordelen en het belang van indifferente huidverzorging. Wanneer je op zoek bent naar ondersteunende promotionele materialen dan bieden wij vanuit Bipharma de gevraagde ondersteuning.

training indifferente therapie

Training indifferente therapie

Ontdek wat de training indifferente therapie voor jouw apotheek kan opleveren. De training, die door Bipharma bij jou op locatie gegeven wordt geeft informatie over de huid, huidtypes en bijpassende huidverzorging met indifferente middelen. Daarnaast is het belang van indifferente therapie, een belangrijke pijler in de training. Door de interactieve smeersessies en tools en hulpmiddelen, kunnen jullie de patiënt nog beter helpen en adviseren. Daarnaast geeft het belang van indifferente therapie bij de behandeling van huidaandoeningen, zoals eczeem en psoriasis een extra verdiepende laag in deze training

Dermasyst Huidadvies

Dermasyst is een assistent over derma, de huid en huidverzorgende producten. Kortweg Dermasyst. Met Dermasyst geven wij advies over de huid, huidtypes en de juiste verzorging ervan. Dit advies kan jij vervolgens weer delen met de patiënten in jouw apotheek. Zo weten we zeker dat het deskundig advies dat wij graag over de huid delen op een goede manier bij de patiënt terecht komt.

Dermasyst Huidadvies

Therapietrouw bij huidaandoeningen

Therapietrouw verwijst naar de mate waarin een patiënt zijn of haar medische behandeling volgt zoals voorgeschreven door een zorgverlener. Therapietrouw is van cruciaal belang om de effectiviteit van de medische behandeling te waarborgen en om de gezondheidstoestand van je patiënt te verbeteren. Er zijn enkele redenen waarom therapietrouw belangrijk is ook bij huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis.

Partner van het Nationaal Huidfonds

Bipharma is een partner van het Nationaal Huidfonds. Bipharma heeft aandacht voor de huid en een duidelijk missie om mensen met een (droge) huidaandoeningen zo optimaal mogelijk te helpen en ondersteunen. Wij vinden het belangrijk dat we samenwerken met instellingen en organisaties die hetzelfde doel voor ogen hebben. Een partnerschap met het Nationaal Huidfonds is dan ook een logische match.

Het Huidfonds is een erkende goededoelenorganisatie die het belang van een gezonde huid onder de aandacht wil brengen. ‘Hou van je huid, zorg voor je huid’ is de boodschap die het Nationaal Huidfonds uitdraagt. Om deze missie te volbrengen heeft het Nationaal Huidfonds drie belangrijke doelstellingen voor ogen:

  • Voorkomen van huidaandoeningen door voorlichting;
  • Verbeteren van de zorg voor mensen met een huidaandoening;
  • Acceptatie van de huid die ‘anders’ is.

Bekijk de website en ontdek alles waarvoor het Nationaal Huidfonds zich inzet en welke steun je als zorgverlener bij hen kan vinden.

Bipharma aandacht en advies voor de apotheek!

© Copyright 2024 Bipharma | Website door Nextlead