Assortiment

Advies nodig?

De beste huidadviezen, tips en ondersteunende materialen voor je patiënten vind je bij Bipharma.

Nieuws

Herfst adviezen

Nieuw seizoen, nieuwe herfst adviezen! In de herfst verandert er veel, meer kou meer regen…

Lees verder

Over Bipharma

Bipharma is er om je te helpen en ondersteunen bij het leveren van de best mogelijke zorg aan jouw patiënten in de apotheek. Ons aanbod omvat een breed scala aan producten en diensten, afgestemd op jouw behoeften en die van je patiënten. Van indifferente producten en geneesmiddelen tot advies en ondersteuning. Wij staan klaar om je te helpen.

Advies en ondersteuning

Maak kennis met Dermasyst Huidadvies. Dermasyst is de verzamelnaam voor al het door ons verzamelde advies over de huid en haar verzorging. Onder andere met een Advieswijzer waarin veel voorkomende huidvragen van de patiënten worden behandeld. Verder geven wij gratis trainingen op locatie over huidverzorging, de voordelen en het belang van indifferente huidverzorging. Wanneer je op zoek bent naar ondersteunende promotionele materialen dan bieden wij vanuit Bipharma de gevraagde ondersteuning.

Dermasyst Huidadvies

Dermasyst is een assistent over derma, de huid en huidverzorgende producten. Kortweg Dermasyst. Met Dermasyst geven wij advies over de huid, huidtypes en de juiste verzorging ervan. Dit advies kan jij vervolgens weer delen met de patiënten in jouw apotheek. Zo weten we zeker dat het deskundig advies dat wij graag over de huid delen op een goede manier bij de patiënt terecht komt.

Therapietrouw bij huidaandoeningen

Therapietrouw verwijst naar de mate waarin een patiënt zijn of haar medische behandeling volgt zoals voorgeschreven door een zorgverlener. Therapietrouw is van cruciaal belang om de effectiviteit van de medische behandeling te waarborgen en om de gezondheidstoestand van je patiënt te verbeteren. Er zijn enkele redenen waarom therapietrouw belangrijk is ook bij huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis.

© Copyright 2023 Bipharma | Website door Nextlead