Bipharma is ...

Kwaliteitsproducten
Kwaliteit speelt bij Bipharma op alle fronten de hoofdrol. Als eerste leverancier in Nederland zorgden wij voor veiligheidsdossiers van de producten die onder ons huismerk via de apotheek worden verkocht. De ingrediënten die we gebruiken, voldoen aan de eisen van de Europese Pharmacopee en zijn bijzonder veilig. Waar mogelijk worden de producten gemaakt zonder geur- en kleurstoffen, zonder conserveringsmiddelen (bijv. parabenen) en zonder de toevoeging van siliconen. De huismerk producten van Bipharma zijn niet op dieren getest. Kwaliteit is voor ons zo gewoon geworden, dat we soms wel eens vergeten erover te praten ...

Nieuw en origineel
Bipharma loopt voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Zo introduceerde wij als eerste de Fytomenadiondrank (vitamine K in hoge concentratie) volgens de receptuur van de Nederlandse apothekers. Ook vindt u sinds 2008 bij ons tekst en de naam in braille op alle zalven en crèmes in een 100 grams tube. Met de komst van de laminaat tube in 2012 laat Bipharma zien dat tegelijkertijd patientvriendelijkheid meespeelt bij het tot stand komen van haar vernieuwingen.

Al 70 jaar
Bipharma kan bogen op meer dan 65 jaar ervaring in de farmacie. Dat betekent dat er zeer veel kennis aanwezig is in de onderneming en bij de mensen die er werken. Uiteraard is dat van belang voor u.

Voordelig en zonder franje
Bipharma zorgt ervoor dat de apotheek haar producten tegen een prima prijs kan inkopen. Dat is een voordeel voor de apotheek, maar ook voor u.

Hebt u vragen?

Dit zijn onze contactgegevens:
tel.:
+31 (0)36 527 8000
fax:
+31 (0)36 527 8001